Izjava o privatnosti

Zeilendeschepen.nl je web-lokacija Slaapschepen BV. Slaapschepen BV odgovoran je za obradu osobnih podataka kako je prikazano u ovom izjavu o privatnosti.

Osobni podaci koje obrađujemo

Slaapschepen BV Obradite vaše osobne podatke korištenjem naših usluga i / ili pružanjem tih podataka. U nastavku je pregled osobnih podataka koje obrađujemo:

Posebni i / ili osjetljivi osobni podaci koje obrađujemo

Naša web stranica i / ili usluga ne namjeravaju prikupljati podatke o posjetiteljima web stranice koji su mlađi od 16 godina. Osim ako nemaju dopuštenje roditelja ili skrbnika. Međutim, ne možemo provjeriti je li posjetitelj stariji od 16. Potičemo roditelje da sudjeluju u mrežnim aktivnostima svoje djece kako bi spriječili prikupljanje podataka o djeci bez pristanka roditelja. Ako ste uvjereni da smo prikupili osobne podatke o maloljetniku bez ove dozvole, kontaktirajte nas putem info@slaapschepen.nl, tada brišemo ove podatke.

U koju svrhu i na temelju čega obrađujemo osobne podatke

Slaapschepen BV Obradite vaše osobne podatke u sljedeće svrhe:

Koliko dugo pohranjujemo osobne podatke

Slaapschepen BV ne pohranjuje vaše osobne podatke duže nego što je strogo potrebno za ostvarivanje svrhe za koje se prikupljaju vaši podaci.

Dijeljenje osobnih podataka s trećim stranama

Slaapschepen BV ne prodaje svoje podatke trećim stranama i samo će ih dostaviti ako je to neophodno za izvršenje našeg ugovora s vama ili u skladu sa zakonskom obvezom. S tvrtkama koje obrađuju vaše podatke u našem zadatku zaključujemo sporazum o procesoru kako bismo osigurali istu razinu sigurnosti i povjerljivosti vaših podataka. Slaapschepen BV ostaje odgovorna za ove postupke obrade.

Kolačići ili slične tehnike koje koristimo

Slaapschepen BV koristi funkcionalne, analitičke i praćenje kolačića. Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se pohranjuje u pregledniku vašeg računala, tableta ili pametnog telefona kada prvi put posjetite ovu web stranicu. Slaapschepen BV koristi kolačiće čiste tehničke funkcije. Time se osigurava da web stranica funkcionira ispravno i da se, primjerice, vaša željena postavka pamti. Ovi kolačići također se koriste za dobro funkcioniranje i optimizaciju web stranice. Osim toga, postavljamo kolačiće koji prate vaše navike pregledavanja kako bismo vam ponudili prilagođeni sadržaj i oglase. Prilikom prvog posjeta našoj web stranici već smo vas obavijestili o ovim kolačićima i tražili smo dopuštenje za njihovo postavljanje. Možete isključiti kolačiće tako da postavite internetski preglednik tako da više ne pohranjuje kolačiće. Osim toga, možete i izbrisati sve prethodno spremljene podatke putem postavki preglednika. Za objašnjenje pogledajte: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Na našem izjava o kolačiću Možete pronaći popis kolačića koje koristimo.

Prikaz, izmjena ili brisanje podataka

Imate pravo gledati, ispraviti ili izbrisati svoje osobne podatke. Također imate pravo povući vaš pristanak na obradu podataka ili prigovoriti obradi vaših osobnih podataka Slaapschepen BV i imate pravo na prijenos podataka. To znači da nam možete poslati zahtjev za slanje osobnih podataka koje držimo za vas ili neku drugu organizaciju koju ste spomenuli u računalnoj datoteci. Možete poslati zahtjev za pristup, ispravak, brisanje, prijenos podataka vaših osobnih podataka ili zahtjev za otkazivanje vašeg pristanka ili prigovora na obradu vaših osobnih podataka na info@slaapschepen.nl, Da bismo osigurali da vam je zahtjev za pristup podnesen, molimo vas da s zahtjevom pošaljete kopiju svog ID-a. U ovoj kopiji napravite fotografiju za putovnicu, MRZ (područje za čitanje stroja, traku s brojevima na dnu putovnice), broj putovnice i broj nacionalne službe (BSN). Ovo štiti vašu privatnost. Odgovorit ćemo što je brže moguće, ali u roku od četiri tjedna, na vaš zahtjev. Slaapschepen BV također želite istaknuti da imate priliku podnijeti žalbu nacionalnom nadzornom tijelu, nizozemskom tijelu za zaštitu podataka. To se može učiniti putem sljedeće veze: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Kako štitimo osobne podatke

Slaapschepen BV ozbiljno shvatiti zaštitu vaših podataka i poduzeti odgovarajuće mjere kako bi se spriječila zlouporaba, gubitak, neovlašteni pristup, neželjeno otkrivanje i neovlašteno izmjene. Ako smatrate da vaši podaci nisu pravilno osigurani ili postoje naznake zloupotrebe, obratite se našoj službi za korisnike ili putem info@slaapschepen.nl.

Kontaktirati

Slaapschepen BV
Tsjaerderdyk 36,
9088 CC Wirdum
Telefon: + 31 (0) 517 234 234
E-mail: info@slaapschepen.nl
Web stranica: https://slaapschepen.nl

Zadnje ažuriranje 23-a u svibnju 2018