Obilazak Rügena

Nedjelja 13 kolovoz 2023 21: 00 t / m Nedjelja 20 kolovoz 2023 12: 00

Obilazak Rügena

Stap aan boord van het charmante en zeewaardige zeilschip Najade voor een prachtige zeilreis rond Rügen. Dit is het grootste eiland van Duitsland. Het kenmerkt zich door witte Baltische stranden en een nostalgische sfeer. Het heeft een grillige kust, met vele bochten en schiereilanden en landtongen. 

Putničke informacije

Deze tocht begint in Stralsund. Een prachtig gerenoveerde Hanzestad met mooie vakwerkhuizen, oude kloosters en kathedralen. Iedereen komt hier aan boord en maakt kennis met de bemanning en medepassagiers. Afhankelijk van de windrichting wordt er een zeilplan gemaakt en vaar je het eiland Rügen rechts of linksom rond. Een bezoek aan het bijzondere eiland Hiddensee staat op het programma en je rondt de Kaap Arkona, het noordelijkste puntje van Duitsland. Ondertussen heb je onder het zeilen een mooi uitzicht op de hagelwitte krijtrotsen en grillige natuur.
Tijdens deze zwerftocht is er een grote kans op het spotten van zeearenden, ijsvogels en misschien kraanvogels. De bemanning van de Najade kent dit gebied erg goed en laat je de mooiste plekjes zien van Rügen.

Cijena

 • Krevet u zajedničkoj kabini 885 € po osobi
 • Boordkas € 280,- p.p.

Zašto staklenik na brodu

Hiervan wordt het havengeld, toeristenbelasting en de boodschappen betaald. Omdat de schipper van te voren de exacte kosten niet goed kan schatten wordt dit apart afgerekend. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er weinig havengeld betaald hoeft te worden i.v.m. overnachten in de natuur. Indien er minder wordt uitgegeven dan krijg je geld terug. Dit is vooral gebruikelijk op schepen die op de Oostzee varen.

Cijena uključuje

 • posada
 • Doručak, ručak i večera
 • Thee, koffie, bier en wijn
 • Lučka pristojba i boravišna pristojba

Cijena ne uključuje

 • Gotovina na brodu € 280,- (plaća se u gotovini na brodu)
 • Posteljina i ručnici
 • Kreveti su standardno izrađeni s donjim plahtama i jastukom s jastučnicom

Alergije na hranu i prehrambeni zahtjevi
Ako imate prehrambene zahtjeve ili alergije, najbolje je o tome razgovarati prije rezervacije. Često to nije problem, ali ponekad se od gostiju očekuje određena suradnja ako je potrebno kupiti posebne proizvode, koje će onda morati preuzeti sami gosti.

Plovite s Najadeom

Više o Naiad
Povratna plovidba Rugen Baltičkim morem

Heb je een vraag over Ronde om Rügen?

Ako imate određeno pitanje o ovom izletu, pitajte ga ovdje. Od nas ćete dobiti odgovor što je prije moguće.

  Ova je stranica zaštićena reCAPTCHA i Googleom Politika Privatnosti i Uvjeti poslovanja primjenjivati.

  Ako imate općenitije pitanje, pogledajte našu Pitanja sekcija. Možda je već odgovoreno na vaše pitanje.