Zeilendeschips.nl je prestao. Ovim putem zahvaljujemo svim gostima jedrenja na ukazanom povjerenju!

Za pitanja o postojećim rezervacijama jesmo li još dostupni putem e-pošte (info@zeilendeschepen.nl) i telefon (0517 20 10 23)

Nažalost, više ne možete rezervirati ovo jedrenje. pogled alternativni godišnji odmor ili nazovite (0517) 20 10 23.

Paasweekend op het water

Četvrtak 06 travanj 2023 20: 00 t / m Nedjelja 09 travanj 2023 17: 00

Uskrsni vikend jedrenje

Stap aan boord van de Vriendentrouw en geniet van het mooie leven op het water. De Vriendentrouw is een authentiek,maar comfortabel zeilschip met ervaren bemanning. Tijdens deze zeilreis maak je een mooie tocht waar het zeilen wordt afgewisseld met leuke bezoeken aan land. Het is nog vroeg in het seizoen, dus het is nog lekker rustig in de havens en op het water.

Putničke informacije

De eerste avond komt iedereen aan boord en maakt kennis met de bemanning en de medereizigers. De volgende ochtend worden, na een uitleg over het zeilen, de zeilen gehesen en vaart het schip naar de eerste bestemming. Het wordt een lang weekend zeilen, ontspanning en samen genieten van de prachtige bestemmingen op en rondom het IJsselmeer, de Waddenzee of de binnenwateren van Friesland. Alle reisdoelen zijn onder voorbehoud van weer en wind.
Deze reis kunnen maximaal 10 gasten mee aan boord.

Cijena

  • 1- persoons € 690,- per persoon in een 2-persoonshut
  • 2 -persoons € 460,-  per persoon in een 4-persoonshut

Ako želite saznati više o ovom paketu, možete nas kontaktirati putem chata, putem info@zeilendeschip.nl ili nazvati 0517-201023.

Cijena uključuje

  • Puni pansion
  • Dnevno vođenje kućanstva
  • ručnici

Cijena ne uključuje

  • Piće (dostupno na brodu uz naknadu)
  • osiguranje
  • Aktivnosti na kopnu

Alergije na hranu i prehrambeni zahtjevi
Ako imate prehrambene zahtjeve ili alergije, najbolje je o tome razgovarati prije rezervacije. Često to nije problem, ali ponekad se od gostiju očekuje određena suradnja ako je potrebno kupiti posebne proizvode, koje će onda morati preuzeti sami gosti.

Je zeilt met de Vriendentrouw

Meer over de Vriendentrouw