Zeilendeschips.nl je prestao. Ovim putem zahvaljujemo svim gostima jedrenja na ukazanom povjerenju!

Za pitanja o postojećim rezervacijama jesmo li još dostupni putem e-pošte (info@zeilendeschepen.nl) i telefon (0517 20 10 23)

Nažalost, više ne možete rezervirati ovo jedrenje. pogled alternativni godišnji odmor ili nazovite (0517) 20 10 23.

Paastocht voor alleengaanden

Petak 07 travanj 2023 20: 00 t / m Ponedjeljak 10 travanj 2023 17: 00

Zeilen tijdens de Paasdagen voor alleen-reizenden

De schipper organiseert dit jaar weer een zeiltocht op het mooie wad, voor iedereen die maar mee wilt. Of het nu jouw eerste keer op een zeilschip is, maar ook als je al veel vaker gezeild hebt, op de Bontekoe zal je je zeker welkom voelen. Kom genieten van het zeilen, het wad, de eilanden, en leer elkaar kennen.

Putničke informacije

Vrijdagavond vanaf 20.00 uur word je door de crew welkom geheten met een kop koffie of thee, ontmoet je de andere meezeilers en word je rondgeleid op het schip.
De volgende ochtend, na het ontbijt, legt de bemanning de beginselen van het zeilen uit en gaan de trossen los en worden de zeilen gehezen om te zeilen naar de eerste een leuke bestemming.

Wat precies de route gaat worden staat niet vast. De schipper kent de Nederlandse wateren erg goed en maakt een mooi vaarplan hierbij rekening houdend met de weersvoorspellingen en het getij. Deze dagen is er, naast het zeilen, ook voldoende tijd is voor het verkennen van de omgeving, een wandeling of een terrasje pikken.
Maandag, de laatste dag, zeilt de Bontekoe terug naar de afvaarthaven en verlaat je rond 17.00 uur het schip.

In de haven

Terwijl je het schip helpt aanleggen is de kok al bezig met het avondeten. De meezeilers eten samen aan boord, maar daarna is er natuurlijk nog tijd over om de omgeving te verkennen. Je kunt even de stad in gaan, wandelen of een fiets huren. Of je blijft aan boord om gezellig met de andere meezeilers een spelletje te spelen, een rustig hoekje op te zoeken met een boek, of gewoon gezellig te kletsen. 

Cijena

  • ležaj u zajedničkoj kabini m/ž odvojeno 379 € po osobi
  • Privatna kabina za 1 osobu (single use) 605 €,-
  • Privatna kabina za 2 osobe 795 € po kabini
  • Eventuele kortingen of toeslagen worden na de aanvraag verwerkt

Ketering

Het ontbijt bestaat uit verschillende broodsoorten met vleeswaren, kaas en zoet beleg, koffie, thee en melk. De lunch is gelijk aan het ontbijt aangevuld met iets extra zoals soep of salade. Aan boord is fruit aanwezig. Tussendoor wordt regelmatig voor koffie en thee met een koekje.In de avond wordt er een lekkere warme maaltijd (2-gangen) geserveerd.

Cijena uključuje

  • Usluge od posade 2 do 3 ljudi
  • Lučke pristojbe, turistička pristojba, troškovi goriva
  • Doručak, ručak, večera
  • Kava, čaj i voda iz slavine
  • Napravljeni kreveti
  • ručnici

Cijena ne uključuje

  • Aktivnosti i izleti na kopnu
  • Bilo kakvo osiguranje
  • Bezalkoholna pića, pivo / vino i druga pića dostupna su na brodu uz naknadu

Alergije na hranu i prehrambeni zahtjevi
Ako imate prehrambene zahtjeve ili alergije, najbolje je o tome razgovarati prije rezervacije. Često to nije problem, ali ponekad se od gostiju očekuje određena suradnja ako je potrebno kupiti posebne proizvode, koje će onda morati preuzeti sami gosti.

Plovite s Bontekoe

Više o Bontekoe